Play it forward in de feestmaand

Vieren op afstand. Creativiteit en verbinding tijdens corona met PIONIER!

Thuis vieren met je familie

De decembermaand is elk jaar een maand voor feest en viering.  Een maand die draait om verbinding en samenzijn. We laten een jaar achter en blikken vooruit.

Dit jaar is alles anders, de maatregelen maken dat samenzijn maar beperkt kan. PIONIER! telt af vanaf 1 december naar de feestdagen. We hopen jullie te inspireren om ook op afstand verbinding te voelen. Met creatieve opdrachten, rituelen maken en aandacht voor elkaar. Deze pagina is onze ‘adventskalender’. Elke dag gaat er een nieuw vakje voor je open.

Niets missen? Volg ons dan via de kanalen onderaan de pagina!

‘Kunst is niet de kers op de taart, het is de bodem ervan.’

 Dirk de Wachter, filosoof, schrijver, psychiater

Play it forward feestmaand

Omdat Sint, Kerst, Oud en Nieuw dit jaar op meer afstand gevierd moeten worden, zoeken we manieren om toch in verbinding te blijven. Zoals altijd doen we dat met een creatieve insteek.

Komende maand delen we elke dag tips, inspiratie en leuke opdrachten om dit jaar al de festiviteiten met nieuwe rituelen en creativiteit aan te kleden.

We gaan werken met opdrachten uit PIONIER! maar koppelen ze aan de huidige situatie. Zet ze in als speel-, maak- en reflectiemomenten.

De opdrachten zijn voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Van 4 tot 100 jaar.  of je nu alleen bent in huis, of samen met je gezin of huisgenoten.

Psst, de vakjes gaan pas ‘open’ op de dag zelf.
Klik je eerder dan word je omgeleid naar een foutmelding.