Op school

Start met PIONIER!

PIONIER! projecten

Wil je een leskist proberen of wil je voor een projectweek of jubileum uitpakken met onze kunstlessen? Kies uit één van de negen series van technieken en onderwerpen. Elke serie bevat 20 lessen, verdeeld over vier differentiaties.

Wat krijg je bij een project:

  • Toegang tot de gekozen lessenserie online met lesbrieven.
  • Materiaal en gereedschap dat nodig is voor de lessen.
  • Uitleg over de werkwijze aan de leerkrachten (1,5 uur)
  • Co-teaching of gastdocenten (optioneel)

Je kan al bestellen vanaf 4 klassen. De prijs is afhankelijk van het aantal series en voor hoeveel klassen er besteld wordt.

PIONIER! Reisleider

Met iets nieuws beginnen kan spannend zijn. Daarnaast kan je met PIONIER! veel kanten op, het is fijn als iemand je de weg wijst die goed past bij de visie en het onderwijs van de school.

Daarom hebben we reisleiders. Mensen die PIONIER! goed kennen en die het onderwijs goed kennen. PIONIER! reisleiders kunnen de opstart begeleiden, trainingen verzorgen en co-teachen.

Je kan in overleg met de reisleider zelf bepalen hoe je PIONIER! opstart en waar je naar toe wilt.

Een reisleider betaal je met een strippenkaart. Meer info hierover, volgt binnenkort.

Denk mee met PIONIER!

PIONIER! is nooit af. Permanent Bèta, heet dit ook wel. We blijven door ontwikkeling, aanpassen op nieuwe actualiteiten en hopen dat samen met jou te blijven doen.

In de toekomst hopen we een platform te bieden waar alle PIONIER! leden met elkaar en met ons  hun inspiratie en ontdekkingen kunnen delen.

Voor nu zijn we nog niet zo ver, dus starten we offline. Twee keer per jaar organiseren we hiervoor een bijeenkomst waar je vertroeteld wordt en mee kan denken.

Lijkt dit je wat? Stuur dan een mail naar hoi@ikpionier.nl met als onderwerp: Ik wil meedenken!