Training

Zo werkt PIONIER!

Ken jij een Jarik of Lisa?

Lisa is altijd supersnel met het verzinnen van de wildste plannen, ze vliegt dan ook gelijk de opdracht in. Nog geen 15 minuten later loopt ze vast. Ze weet niet meer wat ze moet doen, welk plan is nu het beste. Ze heeft hulp nodig bij het structureren en keuzes maken.

Jarik daarentegen heeft altijd incubatietijd nodig. Hij krijgt de opdracht en lijkt vervolgens 10 minuten niets te doen. Maar in zijn hoofd zijn er allerlei processen bezig. Hij heeft 1 idee helemaal uitgedacht. Dan begint hij met het maken. Hij komt erachter dat het juiste materiaal niet voor handen is of dat zijn motoriek het idee niet net zo goed of mooi als in zijn hoofd kan maken. Hij heeft juist hulp nodig om toch door te zetten, zijn lat te verlagen.

Prijzen

Klik hier voor een indicatie van de prijzen van ons aanbod. Voor de precieze prijs kan je een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Prijzen PIONIER!

Hoezo PIONIER!?

De naam PIONIER! komt voort uit onze training. Voor de houding die je als leerkracht aan kan nemen tijdens een kunstles bedachten we een ezelsbrug: PIONIER! met TROTS.

Een pionier kennen we als iemand die nieuwe paden bewandelt.
Hij of zij probeert, faalt, staat weer op en komt met nieuwe ideeën

PIONIER! staat voor de creatieve en procesgerichte didactiek.
Elke letter heeft zijn eigen betekenis, ook het uitroepteken.

Trots

  • Troef
  • Regels
  • Opdrachten met een helder kader
  • Triggers
  • Structuur

 

Tijdens de introductietraining en co-teaching ondersteunen we leerkrachten waar nodig bij het eigen maken van deze houding en werkwijze.

Steeds iets moeilijker

De cyclische werking van de leerlijn, biedt veel mogelijkheden en versterkt je onderwijs. Hoe dit werkt? Klik hieronder.

 

Cyclus

Starten

We bieden verschillende manieren om kennis te maken met PIONIER!. Bijvoorbeeld vier gratis lessen.

 

Probeer PIONIER!